Het boerenleven

Lights

Na een hele tijd van problemen met de magnetische inductielampen in onze melkveestal hebben we sinds afgelopen zaterdag terug volwaardig licht in de stal! Nu zijn het ledlampen die onze stal mooi doen oplichten. We zijn heel blij 2020 zo met een (letterlijk) lichtpunt te kunnen afsluiten!

Ik situeer het probleem even. Na de zomer van 2017 kregen we niet meer alle lampen in gang: de verliesstroomschakelaar sloeg steeds af. Blijkbaar gaat het om een gekend probleem die bij een bepaalde serie voorkomt. Er zit te veel verlies op de lampen. Op de ene al wat meer dan de andere. Het is jammer dat er zich bij deze verlichting na nog geen vier jaar al problemen voordeden. Niet echt de bedoeling. Uiteindelijk is dit probleem toch opgelost geraakt in garantie. Het was nog een heel karwei aangezien onze stal in de nok 12,5 meter hoog is en je daar niet zomaar aan raakt. Met een hoogtewerker was het veilig en aangenaam. Dank aan wie dank toekomt! We zijn tevreden!

Nu de hoogtewerker er was, hebben we ook meteen de lampen in de jongveestal eens gewassen. Zo hebben we daar nu ook meer licht!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s