Flashback friday

Frosting

Vandaag is het vrijdag, dus tijd voor een foto uit het verleden die niet met boeren te maken heeft. Deze foto is wel op de boerderij genomen maar we waren absoluut niet aan het werk, dat zal wel duidelijk zijn!

Twee jaar geleden lag België bedekt onder een mooi laagje sneeuw. Het is trouwens al zo lang geleden dat we nog eens zo veel sneeuw gehad hebben ook. Sinds enkele jaren ervoor hadden wij hier thuis met de zussen er een traditie van gemaakt om dan… onze bikini uit te halen! Frosting wordt deze beetje zotte bedoening genoemd.

Vorig jaar hadden we geen sneeuw en dit jaar was die ene dag nu ook niet de moeite, dus het is van die dag, 13 januari 2013 om precies te zijn, geleden dat we nog eens gefrost hebben. Het lijkt misschien koud maar uiteindelijk valt het wel mee eenmaal we staan onnozel te doen. Deze winter zijn onze bikini’s er zeker klaar voor, maar we wachten nog op bakken sneeuw. Al hoeft het niet per se want voederen (120 minuten) in de sneeuw is niet zo leuk als frosten (10 minuutjes) in de sneeuw. 😉

IMG_9253

Stefanie en ik amuseerden ons het jaar ervoor ook met onze bikini in de sneeuw… Op 5 februari 2012 haalden we zelfs onze slee uit. Dolle pret! Zot zijn doet gelukkig geen zeer!

4 gedachtes over “Frosting

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s