Throwback thursday

Geen witte kerst

Vandaag en morgen is met temperaturen van zo’n 13 graden een laagje sneeuw niet in zicht. Geen witte kerst dus, niet dat we dat gewoon zijn. Naar wat ik las op Wikipedia kan ik in mijn leven maar twee witte kersten hebben meegemaakt: in 2009 en 2010. Maar enkel in 2010 bleef deze effectief liggen. Ik heb toen een mooie foto van ons huis, van onze vierkantshoeve genomen. Deze krijg je hieronder te zien.

DSC04104

Een van de laatste keren dat het gesneeuwd heeft, was op 30 januari van dit jaar. Onze boerderij was bedekt onder een mooi laagje sneeuw. Het is inderdaad mooi, erg mooi, maar om te werken in sneeuw, dat is minder mooi. Eerst sneeuw moeten ruimen voor je de dieren kan voederen, is een groot en koud extra werk dat ik er liever niet bij heb. Ik toon jullie de foto van toen ook. Het is wel een prachtig beeld om jullie een zalig kerstfeest bij te wensen. Geniet op jullie kerstfeesten volop van al het lekkers en goeds met familie en vrienden! Merry Christmas!

IMG_1453

3 gedachtes over “Geen witte kerst

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s