Foto

Onze opraapwagen

Ik maakte een filmpje van het inkuilen met onze opraapwagen, maar ik heb ook enkele foto’s vanop het grasland! Onze opraapwagen is een Pöttinger Torro Combiline 6510, die getrokken wordt door onze John Deere 7530. M’n zus Valerie bestuurde deze prachtige combinatie! Op de tweede dag van het gras oprapen hadden we panne met de 7530. We konden er niet meer met verder en gebruikten dan een vervangtractor, een 6210 R.

IMG_8751IMG_8754IMG_8735IMG_8800IMG_8865IMG_8883

Nu we met onze opraapwagen het gras naar huis halen, doen we dus alle stappen van gras tot graskuil zelf. Af en toe worden wel nog grasbalen geperst.

Het is maar een kleine selectie in vergelijking met foto’s van dieren, waaruit ik vaak echt niet kan kiezen. Dieren zijn altijd prachtig in beweging – zoals bijvoorbeeld in Every season has it’s beauty – terwijl een tractor en opraapwagen er telkens hetzelfde uitzien. Ik zocht dan ook meer schoonheid in de achtergrond, in de omgeving. Zo merk je de kerk van Schorisse op, onze thuishaven. Op dat land stonden in 2016 voederbieten en tijdens het rooien heb ik ook mooie beelden kunnen maken.

6 gedachtes over “Onze opraapwagen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s