Foto, Het boerenleven

Op de cover van Agri Trader

Deze maand staat op de cover van Agri Trader een foto die ik genomen heb! Agri Trader is een Nederlands magazine met advertenties voor machines en tractoren. Online zijn ze terug te vinden op https://www.agritrader.nl/. Het tijdschrift heeft een oplage van 20000 exemplaren! Toch wel indrukwekkend, niet? Ter vergelijking: Boer&Tuinder, het Belgische weekblad voor leden van Boerenbond, heeft een oplage van 16000. Check hoe die cover er uit ziet, met wat uitleg en links, verder in dit bericht.

De foto dateert van april 2019, toen verscheen hij hier, met enkele andere foto’s, online in het bericht Onze opraapwagen. Onlangs kwam de directeur van Agri Trader die foto dan tegen op m’n blog. Hij contacteerde me of ze m’n foto mochten gebruiken op de cover van hun juni-editie. En zo geschiedde.

Op de foto zie je zus Valerie die gras aan het oprapen is, met de kerk van Schorisse op de achtergrond. Het is inderdaad wel een prachtfoto! Ik ben toch wel heel trots! Wie kan zeggen dat zijn foto de cover van een tijdschrift gehaald heeft? 😀 Ik maakte in april 2019 trouwens ook een filmpje, met dronebeelden: Gras inkuilen met opraapwagen (20 april 2019).

Hierboven de originele foto, hieronder zie je hoe de cover er uit zag. Volg zeker m’n Facebookpagina, dan ben je snel van alles wat reilt en zeilt op en rond de boerderij op de hoogte!

3 gedachtes over “Op de cover van Agri Trader

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s