Throwback thursday

De beste boeren op het web

Vorig jaar, op 7 december 2017, won ik op Agribex de award voor Farm Social Media Personality. Dat gebeurde tijdens de uitreiking van de Farm Web Awards, die voor de tweede keer georganiseerd werden. Ik ben nog steeds heel trots dat ik die award – die prachtig staat te blinken in m’n boekenrek – echt won! Al zou een ereplaats ook mooi geweest zijn, zoals m’n derde plaats in de YouFarm International Video Contest, maar dan kon ik het beeldje uiteraard niet mee naar huis nemen. Het deed me heel goed om geapprecieerd te worden voor m’n blog en YouTubekanaal. Ik blog nog steeds heel graag, al is het niet altijd makkelijk om energie te vinden – want er gebeurt altijd zo veel! Verder in dit bericht heb ik het artikel dat een jaar geleden over de Farm Web Awards in Het Landbouwleven verscheen: de beste boeren op het web.

IMG_8042

“260 posts, en nog lang niet uitgepraat” stond er te lezen, en inderdaad, intussen zitten we bijna aan 320, al konden dat er nog meer geweest zijn, want de ideeën blijven komen. Maar de berichten komen er uiteindelijk wel! Wat er ook zal komen, zoals in het artikel ook reeds te lezen stond, is een Facebookpagina. Ik denk dat ik op die manier nog meer mensen zou kunnen bereiken. Ik blijf het belangrijk vinden de landbouw, de melkveehouderij te tonen zoals het er echt is. Ik hoop dat iedereen ook wil blijven weten vanwaar hun eten komt en hoe het eraan toe gaat op een boerderij. Ik bedank alvast graag m’n lezers voor hun interesse!

UPDATE Facebookpagina online sinds 30 januari 2019!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s