Throwback thursday

Christmas is coming!

De laatste dagen heeft het goed gewinterd en dus heb ik me, na het voederen in de sneeuw, binnenshuis geamuseerd met kerstkaartjes maken! Vorig jaar vertelde ik al uitgebreid over creatief zijn in de kersttijd. Ik maak wenskaarten met de hand: ik print foto’s zelf uit, knip ze in hun juiste vorm en kleef ze op op maat geknipt, dik, mooi gekleurd papier. Ik werk het kaartje dan ook nog af met iets speciaals. Op 1 januari 2017 toonde ik het resultaat van toen. De foto’s hebben telkens iets met de boerderij te maken, hoe kan het ook anders! Afgelopen kerst wenste ik jullie Merry Christmas met geweldige foto’s van drie kalfjes, enkele zelfs met onze drie honden erbij. Dat alles overtreffen is natuurlijk moeilijk maar ik had wel een goed idee. Uiteindelijk werd het toch nog anders, maar ook heel wijs… kijk verder voor een voorsmaakje!

IMG_7364_1

Ik zeg voorsmaakje want alle beste foto’s krijgen jullie op 24 december te zien! Kom dan dus zeker eens kijken! Deze foto’s heb ik genomen op 1 december, de dag na de dwarrelende sneeuwvlokjes in de stal. De bedoeling was eigenlijk dat het kalf zou stil staan maar dat lukte niet echt want Venezuela was super actief! De slee heeft alle kanten van het gazon gezien! Geweldig toch, gelukkige en schattige kalfjes! Ik toonde er dit jaar al enkele, denk maar aan Roza en Bex.

Zij haalden allebei m’n wandkalender voor volgend jaar. Ja, dat is ook iets dat ik elk jaar in december doe: m’n 12 beste dierenfoto’s selecteren en in een kalender laten afdrukken. Jullie kregen alle foto’s denk ik al te zien: een van Roza en Bex, ook een van een zonnige koe en een pasgeboren kalf, daarnaast ook nog enkele uit Allemaal beestjes! en Welke foto stuur ik in?. Voor de maand november werd het de eerste foto uit Goodbye weide en voor december één van de foto’s die ik jullie komende 24 december zal tonen!

Voor wie nog meer gerelateerde berichten wil zien en lezen… Ik toonde eerder op m’n blog het kalf dat voor het eerst een kalverbodywarmer droeg en wenste jullie een gelukkig 2016 met m’n kaartje van dat jaar. In 2010 vierden we een witte kerst en ook begin dit jaar lag er al eens een laagje sneeuw over onze boerderij. Of het dit jaar een witte kerst wordt, valt nog af te wachten! En nu ook wachten op meer foto’s, op 24 december!

UPDATE Check de prachtige foto’s hier!

2 gedachtes over “Christmas is coming!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s