Throwback thursday, Video

Verhuis koeien naar nieuwe stal

img_0648Het is zo’n drie jaar geleden dat onze nieuwe stal in gebruik werd genomen. De voederhekkens, de ligboxen, de matten… Alles was in orde gebracht. Het eten lag klaar, de drinkbakken stonden gereed… Alles blonk! Behalve de koeien eigenlijk, want die hadden enkele maanden afgezien. De bouw duurde langer dan verwacht en dus was het voor ons en onze koeien doorbijten. Ik toonde een hele tijd terug al foto’s van de verhuis uit de oude stal en het melken in de melkwagen. Maar van de verhuis naar de nieuwe stal heb ik dat nog niet gedaan. Ideaal om dat nu te doen, nu het zo’n drie jaar geleden is! Over de verjaardag van de carrousel, enkele weken na de verhuis naar de stal, had ik het al op zijn eerste en tweede verjaardag. Misschien doe ik dat binnenkort over zijn derde verjaardag wel nog een keer! Want het blijft voor mij toch dé beste investering! Maar vandaag dus de eerste beelden van de koeien in de nieuwe melkveestal. Ik heb fotobeelden maar ook videobeelden, want die blijven tof om te zien.

img_0680img_0688

15 gedachtes over “Verhuis koeien naar nieuwe stal

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s