Het boerenleven

Happy 2017!

Vorige week wenste ik jullie Merry Christmas met prachtige foto’s van onze kalfjes en hondjes. Vandaag wens ik jullie een gelukkig nieuwjaar, met een kaartje dat ik gemaakt heb voor onze familie en vrienden. Ik heb weer iets nieuws bedacht, want ik ben graag creatief tijdens de kersttijd. Ik heb met foto’s van koeien de cijfers 2 – 0 – 1 – 7 in beeld gebracht. Het idee had ik al van vorig jaar, toen een kalfje met een 7 op z’n voorhoofd werd geboren. Vandaar kreeg dit vaarskalfje ook de naam Seven. Ook voor m’n kaartje van vorig jaar vormde ik trouwens de cijfers. Ik wens jullie voor het nieuwe jaar veel geluk en bovenal een goede gezondheid!

img_4294

3 gedachtes over “Happy 2017!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s