Op stap

Valentijnswandeling in m’n geliefde (en dit keer witte) Schorisse

Op Valentijn maakte ik een wandeling in m’n geliefde thuisdorp Schorisse. Het was nog net de moment om door het witgesneeuwde landschap te wandelen. De dooi was namelijk ingezet na een Siberisch koude week. Al bij al zijn we die op de boerderij nog goed doorgekomen. De vooruitzichten zien er intussen al heel wat beter uit: het wordt lente! Graag deel ik wel nog de winterse beelden die ik op m’n wandeling maakte. Het zijn niet alledaagse beelden, nu vereeuwigd op m’n blog.

De exacte route die ik aflegde, verschijnt niet op m’n blog, maar eerder verschenen wel de berichten Zullezitters wandeling in Schorisse, Wandeling van 19 km door Schorisse tot de Bossenaarmolen en Wandelingen vanaf Schorisse kerk door velden natuur en bos. Al hoef ik niet te veel reclame te maken want sinds de tweede lockdown is Schorisse een enorme trekpleister voor wandelaars.

2 gedachtes over “Valentijnswandeling in m’n geliefde (en dit keer witte) Schorisse

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s