Flashback friday

Wat na 80 km?

Tijdens de laatste weken van 2021 en de eerste weken van 2022 heb ik regelmatig eens teruggedacht aan m’n grootste avontuur van 2021: de AG Belgian Coast Walk 80 km die ik samen met m’n zus Stefanie overwon! Het was een echte overwinning! Deze foto hier rechts toont hoe we er na zo’n 75 km uitzagen. Deze wou ik toch nog eens delen want hij is wel grappig: haren in de wind, blos op de wangen, scheve mondjes… Het was afzien maar toch genieten! Maar wat nu, na deze zotte 80 km te hebben gewandeld? Wat kunnen we nu nog van avontuur doen dat dit een beetje kan overtreffen?

Wie ideeën heeft, post ze gerust onderaan dit bericht! Zelfs al zijn het kortere wandelingen, alle ideeën zijn welkom, we moeten oefenen ook! Ik heb zelf ook al wat zitten denken en ik denk iets gevonden te hebben. Verklappen doe ik natuurlijk nog niet. 😉 Net als vorig jaar zal ik jullie updaten van onze wandelingen en trainingen terwijl ze gebeuren. Toen deelde ik onder andere Wandeling de Ronde van Maarkedal en Getting there.

Nu moeten we nog beginnen, want we liggen al een hele winter stil, mede ook door onze COVID-besmetting en het regenweer. Het mag allemaal eens beginnen beteren nu! Alhoewel het nog altijd echt kan beginnen winteren, want vorig jaar ging ik op Valentijn wandelen in de sneeuw. Maar we kunnen eigenlijk wandelen in slecht weer ook hé. Uiteindelijk wandelden we onze 80 km langs de kust ook bijna voor de helft in de regen. Maar mooi weer is natuurlijk heel veel aangenamer en fijner!

Binnenkort beginnen we dus opnieuw te stappen en eerst zal dat sowieso in ons prachtige Schorisse zijn. Ik schreef in 2017 reeds het populaire bericht Het beste van Schorisse, dat ik af en toe heb bijgewerkt met de laatste updates uit het dorp, de moeite waard! Hier wandelen raak ik nooit beu!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s