Flashback friday

Discobaar a Moeder

Na alweer enkele rustige maanden door de zoveelste coronagolf, die ons gezin trouwens ook trof, mochten we in het voorjaar van 2022 meer en meer buiten komen. M’n beste vriendin Angela en ik gingen op 11 maart 2022 naar de Lotto Arena (Antwerpen). Een echt optreden bijwonen was bij mij denk ik geleden van The Starlings in de Ghelamco Arena (Gent), dat was in de zomer van 2020. Toen hadden we de eerste golf corona gehad en mochten we ’s zomers enkele kleinere openluchtevenementen bijwonen. Normaal ging ik in de zomer van 2021 daar ook met Angela naar Niels Destadsbader kijken, maar ik moest toen afzeggen door drukte op de boerderij. In 2021 heb ik dan eigenlijk geen enkel optreden beleefd. Maar 2022 hebben Angela en ik alvast goed ingezet in de Lotto Arena met een optreden, of beter gezegd, met een geweldig feest met Discobaar a Moeder.

Discobaar a Moeder zegt misschien niet iedereen iets, maar dit is een Antwerps duo dat geweldige plaatjes draait! De Schele en De Ras zijn daar een enorm fenomeen. Angela en ik leerden hen kennen op – jawel – Tomorrowland 2017! We liepen van podium naar podium en waren toen gewoonweg op het juiste moment op de juiste plaats. Wat een feest was dat daar aan The Harbour House! Ik zocht nog eens een foto van dat podium. Niets groots maar o zo idyllisch, gezellig en sfeervol! Wat hebben we gedanst en gefeest daar!

We hadden altijd gezegd dat we een feestje met hen nog eens wouden beleven! Op 11 maart 2022 stonden ze voor de derde keer in de Lotto Arena en daar waren wij bij! Jammer genoeg gooide COVID nog wat roet in het eten, want De Ras testte positief en mocht er niet bij zijn. De Schele had wel wat andere dj’s meegebracht om hem uit de nood te helpen. Want hij had er nog nooit alleen voor gestaan, en al zeker niet in een Lotto Arena. We hebben ons zeker geamuseerd, maar zijn ervan overtuigd dat ze er samen nog een groter feest van zouden gemaakt hebben voor iedereen daar. Alleen maar een reden om hen nog eens op te zoeken ergens in de toekomst! Het lijstje van alle muziekevenementen die ik ooit beleefde, blijft aangevuld worden!

Het was trouwens niet alleen door corona dat we enkele maanden niet waren kunnen op stap gaan. Angela werd op 23 november 2021 voor de tweede keer moeder! In 2019 vertelde ik dat ze voor het eerst mama werd, in het bericht Little Mix. Op 7 mei 2019 werd haar dochter Amélie geboren. Nu werd het een zoontje, dat de naam Louis kreeg. Beiden zijn het zo’n schatjes! Angela en Jonathan zijn trotse ouders en doen dat zo goed!

2 gedachtes over “Discobaar a Moeder

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s