Flashback friday, Op stap

Wandeling van Schorisse naar Zingem

Op de Heirweg in Zingem wonen onze allerliefste nichtjes, onze nonkel en ons tante. Ik toonde m’n nichtjes al meerdere keren op m’n blog, zoals in Nichtjes op wandel met kalfjes en Walking on sunshine. Ze komen regelmatig op verlof op de boerderij, al is dat nu met de coronacrisis al even geleden. Laat de zomervakantie maar komen, want dan beleven we vast en zeker opnieuw heel wat avonturen samen! De afgelopen weken hebben we elkaar eindelijk alweer meerdere keren terug gezien! Zo zijn m’n zus Stefanie en ik vorig weekend nog naar Zingem gewandeld. Met 28 km in totaal werd het onze grootste tocht tot nu toe.

Hieronder vinden jullie onze route terug. We vertrokken richting Horebeke en wandelden langs prachtige landbouwvelden en boerderijen. Het laatste stuk tot de Heirweg ging langs een drukkere weg en een wijk. In het terugkeren gingen we via het jaagpad langs De Schelde, dan door Nederename en Volkegem.

Ik geef nu nog enkele foto’s mee van onze 5,5 uur durende uitstap. Ik vind toch dat er enkele idyllische plaatjes tussen zitten. Het werd een mooie wandeling met prachtig weer!

2 gedachtes over “Wandeling van Schorisse naar Zingem

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s