Flashback friday

Derde keer, goede keer?

Onze nationale vlag hangt opnieuw op onze achtergevel te wapperen. De zwart-geel-rode tricolore, prachtig toch? Het is voor de derde keer dat ik op de ladder gekropen ben, hopelijk nu dus voor een goede keer! De vlag hangt op dezelfde plaats, maar toch oogt het anders: onze muren, deuren en ramen kregen twee jaar terug, na het EK, een opknapbeurt. Het valt, nu ik er zo aan denk, eigenlijk precies te vergelijken met de Rode Duivels want zij kregen toen een nieuwe coach! Bij onze gevel is de verandering meer dan geslaagd, laat ons hopen dat we dit bij de Rode Duivels over een paar weken ook kunnen zeggen!

Om het verschil van de verfbeurt goed te zien, hieronder de drie foto’s op een rij: 2014, 2016 en 2018. Op de foto van dit jaar valt ook de nieuwe schoorsteen links op, eindelijk want de oude stond al enorm scheef. Bij de foto uit 2014 zie je een schaduw van een paal op ons huis: dit was één van de elektriciteitspalen die tijdens de bouwwerken voor stroom zorgde in onze fameuze melkwagen. We molken er niet meer sinds januari 2014 – want toen verhuisden we naar onze super carrousel – maar die palen moesten nog weggehaald worden.

IMG_5026IMG_8885IMG_2290

Dat we grote fans van de Rode Duivels zijn, toonde ik eerder al… Op 16 oktober 2015 postte ik het bericht Wij houden van de Rode Duivels. Daarin vertelde ik hoe we voor de tv juichten toen België won van Israël en zo nummer 1 werd op de FIFA wereldranking! Hopelijk nu dus echt wereldkampioen!

In datzelfde bericht toon ik trouwens ook foto’s van de Rode Duivels op 15 augustus 2012. Toen waren Stefanie, Valerie en ik erbij tijdens een vriendschappelijk match tegen Nederland. Voetbal live in het stadion was zeker eens de moeite want de sfeer is niet te beschrijven!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s