Throwback thursday, Video

Meest bekeken video’s top 5

Drie jaar geleden deed ik mee aan de YouFarm International Video Contest van Bayer. Na weken vol spanning de uitslag afwachten, werd ik uiteindelijk derde – ik ben nog steeds onder de indruk en trots op dat resultaat! Enkele maanden later ontving ik m’n prijs: een geavanceerde videocamera. Nog even later richtte ik dan m’n YouTube kanaal op waar ik al m’n gefilmde avonturen kon delen met de wereld. Dat doe ik nog steeds en zal ik ook blijven doen! Maar om die drie jaar te vieren, sta ik even stil bij m’n top 5 van meest bekeken video’s tot nu toe…

In m’n bericht over drie jaar bloggen, dat ik schreef in januari, gaf ik al een overzicht van de meest bekeken video’s. De top 5 is iets door elkaar geschud maar het zijn wel nog dezelfde video’s. M’n video waarmee ik deelnam aan de YouFarm International Video Contest kan ook nog steeds bekeken worden op hun YouTube kanaal, en de teller is intussen de 150 000 views gepasseerd! Waarom zoveel, daar schreef ik vorig jaar over ter herinnering van m’n video A day on our dairy farm.

In het beeld van de video hierboven valt misschien de koe met de riemen op haar rug op. Wat we zien, is een uiernet en dient er onder andere voor om koeien te voorkomen aan hun spenen te likken. Ook om te voorkomen dat een koe melkzuigt, hebben we het net al gebruikt.

Om af te sluiten, wil ik nog de link meegeven naar een andere prijs waar ik fier op ben: ik won in december 2017 de award voor Farm Social Media Personality. Ik blijf er ook in de toekomst voor zorgen dat ik deze prijzen verdiend heb!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s