Flashback friday

Komaan Rode Duivels

Onze Belgische vlag hangt uit! Wij zijn er dus helemaal klaar voor, en hopelijk onze Rode Duivels ook. Hun laatste oefenwedstrijden waren dan wel niet van een erg hoog niveau, ik blijf in hen geloven! IMG_8885Ze hebben allemaal de kwaliteiten, nu moeten ze het samen kunnen waarmaken. Het beloven spannende wedstrijden te worden, hopelijk dus met een goede afloop. Twee jaar geleden op het WK schopten we het tot in de kwartfinale, nu moet dat dus zeker beter! We speelden toen, volgens mij, de match van het tornooi: de wedstrijd tegen de Verenigde Staten vond ik echt geweldig! Ik heb zelden zo intens meegeleefd met een voetbalwedstrijd. Een iconische wedstrijd was ook deze tegen Israel enkele maanden terug: we werden na winst de nummer 1 op de FIFA wereldranking! Ik schreef er toen een bericht over.

IMG_5026Twee jaar terug had ik ook al een vlag uitgehangen tijdens het WK. We beleefden de meeste matchen thuis vanuit de zetel, sommige echter ook vanuit de carrousel! Ja op het touchscreen in de melkput zagen we tussen het koeien melken door enkele beelden. De komende weken zal dit misschien ook eens gebeuren, want we missen niet graag een wedstrijd, maar onze koeien kunnen we ook niet missen!

Twee jaar terug heb ik de twee halve finales van het WK in Lissabon (Portugal) gezien, want m’n beste vriendin Angela en ik waren daar net op vakantie. Het grote scherm was opgesteld in het midden van de stad, in het Parque Eduardo VII. Dat is echt een enorm prachtige plaats in Lissabon met een indrukwekkend zicht, zoals je op de foto kan zien. De voetbalwedstrijden daar zien, was dan ook een fantastische belevenis, een fantastisch avontuur!

 

Over onze vakantie in en rond Lissabon, schreef ik al blogs over de indrukwekkende Cabo da Roca en het super idyllische Praia do Guincho.

Een gedachte over “Komaan Rode Duivels

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s