Flashback friday

London

Van donderdag 2 juli tot maandag 6 juli was ik samen met m’n zus Stefanie en m’n nichten Eline en Jelke op vijfdaagse in Londen. We hebben heel veel gezien: de bekendste monumenten Buckingham Palace, London Eye, Saint Paul’s Cathedral en Tower Bridge maar ook de buitenwijken Notting Hill, Canary Wharf en Wimbledon. De parken zoals Greenwich Park, Hyde Park en Saint James’s Park waren ook heel prachtig. We gingen ook naar een echt West End Theatre kijken: Bend It Like Beckham The Musical, echt grandioos! Zondag kregen we op het New Look Wireless Festival Charlie XCX, Jessie J, Nicki Minaj en David Guetta te zien. Een paar foto’s: eentje van op het festival, eentje van in het Greenwich Park en een van aan de Tower Bridge.

IMG_6887IMG_5978IMG_6554

5 gedachtes over “London

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s