Flashback friday

London, Part II

Dit weekend ga ik er eventjes op uit… naar Londen! Het wordt m’n vierde keer in de hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk! Vorig jaar op 26 en 27 oktober was ik er nog met m’n zus Stefanie, waarover jullie konden lezen in Dream, believe, achieve. Waarom spreek ik dan over Part II? Wel, het is de tweede keer dat ik naar Londen ga met…

M’n zus Stefanie én m’n nichten Eline en Jelke. In juli 2015 gingen we in putje zomer voor vijf dagen naar Londen. Daar keken we toen heel erg hard naar uit. Nu is dat eigenlijk nog meer het geval! In het bericht London toonde ik enkele foto’s van die citytrip, ook hieronder geef ik er enkele mee.

IMG_5777

Vorige keer gingen we met de trein… Dit keer gaan we met het vliegtuig! We zijn heel erg benieuwd en vol spanning om in London Heathrow aan te komen! De grootste luchthaven van Europa, maar hoe groot is die dan? Volgens onze nonkel Marc wel 5 of 6 keer zo groot als die van Brussel!

IMG_5817

We hebben ook enorm veel zin om in de prachtige parken van Londen te gaan rondslenteren. Zeker nu in de herfst! Stefanie en ik vonden het al indrukwekkend en magisch vorig jaar, we zijn heel blij het nu met onze nichten te kunnen delen! We gaan samen ook naar de nieuwe show van Diversity: Born Ready, The 10 Year Anniversary Tour! Zo spannend! Wat we er nog allemaal gaan beleven, lezen en zien jullie uiteraard binnenkort op De avonturen van een boerenmeid! 😉

UPDATE: Check onze avonturen in het bericht Autumn in London!

img_5978.jpg

2 gedachtes over “London, Part II

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s