Flashback friday

Happy girls

De flashback van vandaag gaat niet zo ver terug: afgelopen 6 juni. Het was m’n nicht Eline haar verjaardag. Midden in de examens kan er niet stevig gevierd worden maar dat hoeft ook niet altijd. Wij kunnen genieten van kleine dingen… Zoals die avond van een korte wandeling met een stop op een prachtige plaats in Schorisse: de Heidestraat. We genoten er van een glaasje cava, nootjes, M&M’s en een heel indrukwekkende zonsondergang. Heel wat mooie foto’s ter herinnering. Jullie krijgen er een van ons vier te zien: Jelke, Eline, Stefanie en ik.

IMG_5284

Volgende week gaan we met ons vieren voor vijf dagen naar Londen! Daar kijken we al een paar maanden naar uit… Naar buitenwijken Wimbledon, Notting Hill, Little Venice, Canary Wharf maar zeker ook naar hartje Londen met Buckingham Palace, London Eye, Saint Paul’s Cathedral, The Shard en zo veel meer. Een dagje festival pikken we daar ook mee, met onder andere Jessie J, Nicki Minaj en David Guetta. Het ziet er nu ook naar uit dat het weer zal meezitten… Dus het wordt zeker fantastisch! Jullie krijgen er zeker en vast nog over te horen en zien!

UPDATE: Check enkele foto’s van ons in Londen hier!

UPDATE: Check het beste van Londen hier!

4 gedachtes over “Happy girls

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s