Flashback friday, Foto

Een beestig kaartje

Vijf jaar geleden schreef ik het bericht Kaartjes met beestjes het land rond. Daarin vertelde ik dat ik regelmatig kaartjes stuur voor verjaardagen of huwelijksjubilea. Naar mensen waarvan hun familie in de krant vraagt hen te verrassen. Ik stuur dan een kaart met een foto vanop de boerderij, want ik heb al heel wat prachtige dierenfoto’s kunnen maken. M’n beste foto’s zette ik eens samen in het bericht Beste dierenfoto’s van de afgelopen vier jaar. Maar ik heb er intussen nog geweldige bij en onlangs verraste ik met onderstaande foto een klein, lief meisje. Ontdek het verder in dit bericht.

Op de liefdevolle foto zie je kalfje Roza en onze hond Milo. Die fotoshoot dateert uit oktober 2017 en alle andere foto’s vind je terug in Rood kalfje in de spotlight. Een andere geweldige fotoserie van hond en kalf, uit oktober 2016, zie je in Werelddierendag. Ook in oktober 2018 maakte ik fantastische foto’s, die je kan bekijken in Every season has it’s beauty.

Wij hebben thuis Het Nieuwsblad en daarin vroeg mama Marie in januari om een verjaardagskaart te sturen naar haar dochtertje Elena. Zij werd op 13 februari 4 jaar! In haar jonge leventje kreeg ze te maken met een zeldzame vorm van epilepsie. Na een lange zoektocht werd uiteindelijk de juiste medicatie gevonden en intussen is Elena 1 jaar epilepsievrij! Door deze leuke verrassing van mama Marie kreeg kleine Elena maar liefst 246 kaartjes. Het artikel in Het Nieuwsblad vind je hier. Hieronder zie je haar met al haar kaartjes, waar ook bovenstaande beestig kaartje van mij tussen hangt. Het verwarmt m’n hart dat ik met zo’n klein gebaar dit kleine, lieve meisje mee kon gelukkig maken!

Plaats een reactie