Flashback friday

Kaartjes met beestjes het land rond

In m’n vrije tijd hou ik me vaak bezig met m’n blog. Hier kan ik al m’n passies samenbrengen en delen met de wereld. Maar ik heb nog een andere creatieve hobby: ik maak graag kaartjes. Eerst deed ik dat altijd in december: kerstkaartjes voor familie en vrienden. Maar sinds een tweetal jaar maak en schrijf ik heel regelmatig kaartjes om mensen te verrassen. Ik stuur jubileum- of verjaardagskaartjes naar personen waarvoor familie of vrienden in de krant vragen hen te verrassen. Ik doe dat heel graag want het is maar iets kleins maar je maakt er mensen gelukkig mee!

Ik gebruik altijd eigen foto’s om de kaartjes te maken. Dat zijn dus steeds dierenfoto’s! Zo verspreid ik de liefde voor de boerderij over het hele land. Kaartjes met beestjes ziet ook iedereen graag! M’n beste dierenfoto’s postte ik enkele jaren geleden eens in een bericht, vaak gebruik ik deze. Of recentere, die ik veelal post bij de categorie Foto.

IMG_8393

Telkens vermeld ik onderaan de link naar m’n website, op deze manier maak ik wat reclame voor m’n blog, de melkveehouderij en de landbouw. Ik heb op een kaart van België eens aangeduid naar waar in het land ik al allemaal kaartjes heb gestuurd. Het ziet er al mooi uit!

Kaartjes over het land

 

2 gedachtes over “Kaartjes met beestjes het land rond

Plaats een reactie