Throwback thursday

Beste dierenfoto’s van de afgelopen vier jaar

M’n Canon fototoestel, een EOS 1100D met 18-55 en 75-300 mm lens, werd gisteren vier jaar! Nog geen seconde heb ik spijt gehad van die aankoop. Ik heb al ontzettend veel plezier beleefd ermee, ik samen met familie en vrienden. Ontelbare mooie momenten kunnen vastleggen, momenten hier op de boerderij, in de streek of in het buitenland. Op die vier jaar is hij met me mee geweest naar verschillende landen: op eindejaarsreis naar Ierland en Engeland, een weekje naar Corfu met de zussen, op citytrip naar Lissabon met m’n beste vriendin en zelfs twee maal op citytrip naar Londen.

Maar de meeste foto’s neem ik hier thuis op de boerderij. Ik word het nooit beu om foto’s te nemen van dieren. Katten, honden, paarden en koeien heb ik altijd in de buurt en zijn dus vaak “topmodellen”. Twee weken terug postte ik nog foto’s van Tisha en enkele kalveren want het was een prachtige winterdag die alles mooi deed worden. Op de afgelopen 4 jaar heb ik zo’n 65 000 foto’s genomen, waarvan wel ongeveer 1/3 werd verwijderd. Dat is dus toch al een hele hoop. Ik herinner me er nog heel veel maar wanneer ik nu denk aan m’n beste foto’s, dan komen er meteen een paar in me op…

M’n bekendste foto is die van Kamiel de stier – deze foto heb ik jullie al eens getoond. Maar ik heb ook een topper van een kat die aan het drinken is en in het water is haar weerspiegeling prachtig te zien. Ik herinner me zo goed dat magische moment… ik was van eenden foto’s aan het nemen, maar die kat was er plots en ik zag ze drinken en dan wow, haar spiegelbeeld! Ik wist dat dit een uniek moment was.

Heel wat van m’n beste foto’s zijn eigenlijk van dieren. Daarom krijgen jullie 13 van m’n beste dierenfoto’s van de afgelopen 4 jaar te zien in dit blogbericht. Foto’s waarop ook de seizoenen trouwens mooi te zien zijn, want dat maakt een foto voor mij toch ook altijd. Een prachtige zon die de dieren doet stralen, bloeiende bloemetjes in het groene gras, bruine herfstbladeren aan de bomen, een aardegrond die droog en stoffig is, mist die op de achtergrond hangt… Ik ben er alweer van aan het genieten, en laat jullie dat ook doen hieronder. Klikken op een foto om hem groot te zien trouwens, want dan komt hij nog meer tot z’n recht.

5 gedachtes over “Beste dierenfoto’s van de afgelopen vier jaar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s