Foto, Het boerenleven

Becky op vakantie

Onze allerliefste koe Becky ging op 27 mei in droogstand: we stopten met haar te melken zodat ze zich rustig kan voorbereiden op haar 8e lactatie! Omdat het zomer is, ging ze de weide op! De weide voor droogstaande koeien en volle vaarzen bevindt zich aan onze boerderij. Hier kunnen we ze maïs, stro, eiwitkern en mineralen bijvoederen. We kunnen ze ook optimaal in het oog houden. Becky geniet ten volle tussen de boterbloemen, zoals op deze foto van 6 juni. Ze is echt wel op vakantie! Verder in dit bericht meer weetjes, alsook nog twee foto’s!

Vorig jaar kalfde ze op 19 april voor de 7e keer, van een stiertje. Nu is het afwachten tot half juli voor we weten of het een stiertje of een vaarsje wordt! Wij hopen natuurlijk op dat laatste, want dan kan ze ook koe worden! We hopen nog harder omdat we vorig jaar moesten afscheid nemen van dochter Bex en kleindochter Bente. De mama van Bente, Bessy, is momenteel Becky’s enige dochter én zelfs enige familielid op onze boerderij.

Om het zo snel mogelijk te vernemen, volg je best m’n Facebookpagina, daar verschijnt het laatste nieuws vanop de boerderij, alles heet van de naald! 😉

Een gedachte over “Becky op vakantie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s