Het boerenleven

Dagboek Boer&Tuinder

Op 10 juni 2021 verscheen m’n tweede Dagboek in Boer&Tuinder. Ik gaf het stuk de titel ‘Waarheid over de landbouw’ – die waarheid verspreid ik al jaren via m’n blog. Ik reageerde op een reactie van minister van Omgeving Zuhal Demir én schreef ook een vervolg op m’n eerste Dagboek ‘Landbouw en klimaat’. Dat stuk verscheen op 29 april 2021 en was een deel uit het twee jaar geleden verschenen bericht Inspanningen voor het klimaat. In de toekomst zal er af en toe een opinie/dagboek van mij verschijnen. Verder in dit bericht kunnen jullie deze twee Dagboeken lezen.

Ik geef om af te sluiten nog graag eens de link naar de uitdaging mee: AG Belgian Coast Walk 80 km. 😉

Een gedachte over “Dagboek Boer&Tuinder

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s