Flashback friday

Little Mix

Op vrijdag 27 september ging ik nog eens met m’n beste vriendin Angela naar het Sportpaleis! Het was een beetje een preparty voor onze verjaardagen – op 30/9 en 2/10. De uitverkochte arena werd die avond ingepalmd door de Britse girlband Little Mix. Tijdens hun LM5 Tour brachten ze nummers van hun vijfde album LM5 zoals Woman Like Me, Strip en Think About Us maar uiteraard ook hun grootste hits: Power, Touch, Reggaeton Lento en Shout Out to My Ex.

Het optreden begon voor ons eerlijk gezegd wel niet zo sterk… Vooral door het geluid dat niet zo goed door kwam. Maar het werd na een microwissel (en eerste kledingwissel) beter en beter. De show werd een combinatie van up tempo songs waarbij ze hun beste dancemoves bovenhaalden en ballades waarbij hun stemmen helemaal in het middelpunt stonden.

70987421_531622854250445_6838420420153049088_n

Ik ken Little Mix al van bij hun ontstaan in 2011. In die tijd volgde ik online The X Factor van het Verenigd Koninkrijk. Perrie, Jesy, Jade en Leigh-Anne deden allemaal afzonderlijk auditie maar werden door de jury samen in een groep geplaatst. Dat bleek de juiste beslissing want uiteindelijk werden ze dat seizoen de winnaars! Hun carrière kwam op wieltjes terecht en in geen tijd braken ze wereldwijd door met Wings. In 2016 kwamen ze naar Trix in Antwerpen, een jaar later vulden ze de Lotto Arena en nu deden ze het Sportpaleis tot de nok vol lopen! Terecht! Het zijn toppers!

71292533_735907193498874_7426962893985284096_n

Angela en ik kunnen zo opnieuw een artiest aan ons lijstje toevoegen. Ik deed dat intussen ook in m’n eerder verschenen bericht Muziekevenementen waar ik bij was. We hebben al heel wat optredens bijgewoond, dat geeft ons gewoonweg zo veel plezier! Er staan er intussen alweer enkele gepland!

Het was nu wel eventjes geleden, want Angela en haar vriend Jonathan creëerden hun eigen Little Mix! Op 7 mei 2019 werd hun wondertje Amélie geboren! Ze is zo’n prachtige en flinke baby! Ook ik zal haar verwennen én haar uiteraard vertellen over koetjes en kalfjes! Maar ook over zo veel meer, over zo veel avonturen die haar mama en ik al allemaal hebben beleefd! Samen beleven we er zeker nog meer!

4 gedachtes over “Little Mix

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s