Flashback friday

Birthday babes

Volgende week ben ik jarig: op 30 september word ik 24! Twee dagen later, op 2 oktober dus, is mijn beste vriendin jarig. Ik heb ze eigenlijk nog niet echt voorgesteld aan jullie en dat wordt eens tijd want over m’n zussen en nichten heb ik het wel al meerdere keren gehad. 2009-04-05Over m’n beste vriendin wel al eens in een “Op stap” bericht en ook kort, onopvallend in m’n fotoreeks over “de Ronde van Vlaanderen door de jaren heen”. Want het enige jaar dat ik de Ronde gemist heb, was in 2009 toen ik in Barcelona op eindejaarsreis zat. Ik toon jullie hiernaast nog eens deze foto maar jullie kunnen het hele bericht hier herlezen.

Naast het feit dat we bijna even oud zijn, hebben we nog veel andere gelijkenissen… Zo zijn we gek van sciencefiction films, gisteren gingen we nog kijken naar Maze Runner: The Scorch Trials – een aanrader! We delen ook onze liefde voor muziek: we zijn samen al naar verscheidene concerten geweest en we hebben ook al vaak samen gezongen in de auto of op haar Playstation SingStar “gespeeld”. IMG_6225Everytime We Touch van Cascada is hier onze favoriete song, waar we een ongelooflijk record op hebben maar het toch telkens nog proberen verbeteren, af en toe met succes. Ik krijg er weeral zin in. We hebben het ook al naar onze zin gehad in het buitenland: Londen en Lissabon & omstreken kennen we door en door. Twee fantastische zonnige reizen. En we hebben nog veel plannen in ons hoofd, sommige zullen zeker nog verwezenlijkt worden. Hierbij zet ik een foto van ons op Cabo da Roca, waar ik al over schreef.

We kunnen super praten met elkaar, over onze gemeenschappelijke interesses… Maar ook over onze enorm uiteenlopende “carrières”. Want Angela en ik zijn intussen zo’n negen jaar beste vriendinnen, van in het vierde middelbaar in het destijdse Sint-Bernarduscollege te Oudenaarde, maar na onze middelbare studies zijn we enorm verschillende richtingen uit gegaan. Ik koos dan absoluut voor landbouw en ging Agro- en Biotechnologie studeren in Roeselare. Angela ging aan de Gentse universiteit Rechten studeren. Deze richtingen liggen heel ver uiteen maar toch bleven wij erg close. We kunnen met elkaar over onze levens praten, over hoe we werken, wat we precies doen… Wij luisteren naar elkaar, leren van elkaar en begrijpen elkaar. We kunnen onszelf zijn bij elkaar en dat zorgt ervoor dat we beste vriendinnen blijven.

Ik zou me geen leven zonder Angela kunnen voorstellen, zij is m’n beste vriendin, m’n babe… Want zo noemen we elkaar meestal: geen schat of bestie maar “babe”. Naar aanleiding van onze verjaardagen toon ik jullie op deze Flashback Friday hoe we vorig jaar, op 28 september 2014, onze verjaardag vierden: we gingen eerst een goed dessertje eten en daarna gewoon chillen bij haar thuis. We waren “birthday babes” en zullen dat volgende week ook zijn. Hierbij wil ik haar op deze manier alvast verrassen en haar een heel gelukkige verjaardag wensen: happy happy birthday, babe!

IMG_8238IMG_8246

11 gedachtes over “Birthday babes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s