Video

Onze melkveestal

Vorig jaar heb ik op m’n blog op dertien weken – een inleiding en de twaalf delen – onze melkveestal uit de doeken gedaan. Ik heb toen over alle delen uitgebreid geschreven en foto’s getoond. Ik kwam onlangs op het idee om nu van elk deel een filmpje te maken en deze met jullie te delen. Zo komt alles nog meer tot leven. Met dit inleidend filmpje wil ik jullie alvast benieuwd en warm maken voor de komende filmpjes. Voor de geschreven inleiding op m’n blog en de links naar alle delen van vorig jaar, klik hier.

Hieronder vinden jullie alle onderdelen van onze melkveestal op een rij, klik op het onderdeel dat je interesseert en je kan naar het filmpje kijken.

23 gedachtes over “Onze melkveestal

    1. Hallo Carolien! Ik heb jouw blog ook gecheckt en zal je ook zeker volgen. Ik denk dat we veel gemeen hebben: we proberen allebei de sector zoals hij echt is te schetsen voor de buitenwereld. Ik had al lang het idee om te schrijven – een boek dacht ik eerst – en dan kwam ik op het idee gewoon te schrijven over mijn leven: over het boerenleven, over hoe wij juist tewerk gaan (want er bestaan zo veel verkeerde opvattingen rond) maar dan wou ik ook tonen dat ook wij andere avonturen beleven. Via deze blog kan ik alles wat ik graag doe tonen, en er andere mensen met bijleren en/of amuseren. Ik wil dat mensen iets opsteken van m’n blog, dat ze graag lezen en kijken. Leuk dat jij me ook zal volgen!

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s