Het boerenleven

Prijs YouFarm International Video Contest

Vier maanden geleden maakte ik een filmpje voor de YouFarm International Video Contest, georganiseerd door Bayer CropScience. Hoe het filmpje er moest uitzien, was volledig vrij te kiezen, er waren slechts twee regels: het mocht maximum drie minuten duren en het thema was Farm ‘n’ Family. Ik kwam op het idee om te tonen hoe een dag op ons melkveebedrijf eruit ziet. Omdat het om een internationale wedstrijd ging, werd wel aangeraden Engels te spreken of Engels te ondertitelen. Ik koos ervoor Engels te spreken om op die manier alles zo echt mogelijk te laten overkomen. Jullie kunnen hieronder het filmpje nog eens bekijken, dat trouwens ook terug te vinden is bij “Over mij” en “Over m’n boerderij”.

Twee maanden geleden werd de uitslag bekend gemaakt: ik eindigde met m’n video “A day on our dairy farm” derde! Daar was en ben ik nog steeds enorm trots op. Zeker wetende dat er 44 deelnemers waren uit 20 verschillende landen. Jullie kunnen de uitslag hier zien.

Vandaag heb ik m’n prijs overhandigd gekregen van Bayer CropScience. Zij werkt op de Belgische hoofdzetel van Bayer in Diegem. Van daar kwam ze naar Schorisse afgezakt om me persoonlijk de prijs te geven. Place 3De derde plaats – de tweede tot de vijfde plaats waren trouwens dezelfde prijs – kreeg als prijs een Sony FDR-AX100E 4K Ultra-HD-Camcorder! Om het kort te zeggen: een prachtige videocamera! Een cadeau waar ik erg tevreden met ben want nu zal ik nog meer en betere filmpjes kunnen maken. In de toekomst zal ik jullie dus ook nog kunnen verrassen met videomateriaal! Een ideale prijs voor mij dus. Bedankt, Bayer!

IMG_1020Bayer

Alle info over deze wedstrijd is trouwens nog altijd terug te vinden op: https://www.youfarm.international/

5 gedachtes over “Prijs YouFarm International Video Contest

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s