Flashback friday

Te paard aan de zee

221906_1986023885513_7558991_nTot voor 5 jaar reed ik regelmatig te paard. In januari deelde ik nog een foto van m’n prachtige paard Vyo in 10 Year Challenge. Op m’n blog staan nog twee andere berichten over paardrijden: Pony en paard van 14 april 2017 en Paardrijden op de weide van 14 augustus 2015. Ik deel daarin enkele van m’n mooiste herinneringen aan die geweldige hobby, die me een intens gelukkig gevoel gaf. Maar ik heb nog een onvergetelijk moment dat ik graag vereeuwig op m’n blog: te paard aan de zee!

Bovenstaand beeld heeft een speciale plaats gekregen thuis én in m’n geheugen. Een droom die werkelijkheid werd. De foto’s vinden op m’n computer of harde schijf draaide uit op niets, ergens gecrasht met een hele hoop andere foto’s. Gelukkig postte ik ze in die tijd op Facebook, en FB heeft duidelijk wel een goed geheugen! Die prachtige momenten te paard aan de zee dateren van donderdag 14 april 2011.

225173_1986023005491_4722250_n

Ik was op stage bij paardenmelkerij ’t Kattenheye in Laarne – bezoek zeker eens hun vernieuwde website. Dit klinkt misschien vreemd op verschillende manieren… Inderdaad ja, ik heb nog stage gedaan op een paardenmelkerij. Tijdens m’n 3 jaar bachelor Agro- en Biotechnologie kreeg ik de mogelijkheid om in een stage eens iets 227323_1986022565480_1005476_ntotaal anders te doen. Vanuit m’n liefde voor paarden kwam ik daar terecht. Ik beleefde er een geweldige tijd! Inderdaad ja, zo gingen we op een dag eens met de paarden naar de zee. Ik weet nog heel goed dat ik eigenlijk erg verdrietig was: twee dagen eerder was onze hond Bumba overleden. Om me op te vrolijken, hadden Mieke en Tony deze top verrassing voor me in petto. Ik zal die dag aan zee, die dagen daar in Laarne met zo’n geweldige mensen niet snel vergeten. Zeker niet nu dit bericht voor altijd op m’n blog staat!

Het is en zal hoogstwaarschijnlijk bij die ene keer blijven. Op 25 juli 2016 heb ik aan de zee – die we met de familie de laatste jaren jaarlijks in de zomer eens bezoeken – wel eens iemand anders zien te paard rijden. Tijdens zonsondergang dan nog wel! De zon zien zakken in de zee gebeurt voor mij ook maar uitzonderlijk. Met het paard erbij zorgde dat voor prachtige plaatjes, waarvan ik om dit bericht af te sluiten graag ook eentje deel.

2016-07-25 zonsondergang

2 gedachtes over “Te paard aan de zee

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s