Flashback friday

In de zee

Gisteren zijn we met het gezin bij familie aan zee geweest. Het was een heel gezellige dag, met regen en zon. De temperaturen waren wel niet zo warm. Maar als we dan eens aan de zee zijn, dan moeten we er ook in! Stefanie en ik toch. Samen met nonkel Raf die hem ook niet kon inhouden, liepen we de zee in! Zalig! You only live once! Beetje koud in begin maar het viel echt heel goed mee. Uiteindelijk is het niets in vergelijking met frosting, een andere bikinihobby van ons.

Vorig jaar waren we trouwens op exact dezelfde dag, 30 juli, naar de zee geweest. Toen waren het alleen Sofie, Stefanie en ik die onze familie gingen bezoeken. Het was warmer dan nu en toen was er meer volk in het water, al is Oostduinkerke niet de drukste badstad, wat wij ideaal vinden.

Je krijgt een paar foto’s van een jaar terug en een paar van gisteren te zien, op deze Flashback Friday. Ik wens jullie een prettig weekend! Trouwens ideaal weer nu om de zee op te zoeken!

IMG_7136
Stefanie en Yara vorig jaar
IMG_7157
Yara en ik vorig jaar
IMG_7609
Dit jaar was het redelijk koud
IMG_7613
Niet zo veel volk, wel één gekke familie
IMG_7620-001
Wij waagden ons aan de zee!
IMG_7631-001
Stefanie en ik gisteren

3 gedachtes over “In de zee

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s