Flashback friday

Beste paardenfoto’s

Onlangs verscheen het bericht Na regen komt zonneschijn. Daarin toonde ik enkele foto’s van onze koeien op de weide achter ons hof. Mijn bedoeling was eigenlijk om een idyllische foto van onze paarden na te maken. Die foto verscheen eerder op m’n blog in Allemaal beestjes. Verder in dit bericht krijgen jullie hem ook. Want het is één van m’n beste paardenfoto’s. Ik heb nog enkele top foto’s van onze paarden die ik nog nooit gepost heb. Daar breng ik met dit bericht verandering in! Eerder verschenen er wel enkele in Beste dierenfoto’s van de afgelopen vier jaar op 3 maart 2016 en een 20-tal in Pretty horses op 31 mei 2016.

Die idyllische foto waarvan ik sprak, werd genomen op 21 mei 2017. Een mooie, zomerse dag liep op z’n einde en ik ging nog even bij de paarden met m’n camera. Ik wist niet dat ik zo’n mooi beeld ging kunnen schieten. Tientallen duiven vlogen net op, de paarden keken net naar me… Bam! Dit geweldige moment was voor altijd vastgelegd.

IMG_9377

Op 7 april 2014 was er ’s avonds zon én regen. De paarden waren nat, maar met de klare lucht gaf dat een mooi effect. Het gras had ook een mooie, lichtgroene kleur omdat het nog niet lang gezaaid was. Het geheel vind ik ook sprookjesachtig ogen.

IMG_3055IMG_3070IMG_3075

Op 6 juni 2014 was dat gras al ferm gegroeid en de paarden kregen het precies niet afgegeten. Het zorgde wel voor foto’s zoals in het wild. Mede ook door de volle bomen op de achtergrond. Deze eerste stond al in het bericht van Beste dierenfoto’s, de andere twee toppers geef ik jullie nu.

IMG_4822IMG_4835IMG_4859

Paarden zijn niet de belangrijkste diersoort in m’n leven, maar ik hou ook van ze. Ik heb hele mooie herinneringen aan paarden, zoals ik onlangs ook schreef in Te paard aan de zee. M’n mooie dierenfoto’s heb ik voor mezelf eens in een fotoboek gegoten: animals are my life.

Een gedachte over “Beste paardenfoto’s

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s