Flashback friday

Pony en paard

IMG_2485Vorig weekend heeft m’n zus Valerie ons nichtje Yara leren paardrijden. Eerst met het longeertouw, maar even later kon ze het zonder ook. Zo fier dat ze was, ons Yara! Het was ook nogal een prachtig zicht: zo’n klein meisje op zo’n groot paard! Verder in dit bericht krijg je daar ook een foto van te zien. Een pony om haar op te leren rijden, hebben we niet lopen, niet meer… Want vroeger, toen wij nog kleine meisjes waren, hadden we een fantastische pony: Floortje!

Ons Floortje was een volledig witte pony, met twee verschillende ogen. Ze was een echt dolleke! Je kon er alles met doen, echt alles, en dat hebben we gedaan. Zelfs Zorro naspelen, al liep dat met Valerie eens niet goed af! Lees: ze viel eraf – en dan nog in de netels. Pijnlijk. Maar paardrijden, daar hoort vallen bij, en er zo snel mogelijk terug opkruipen. Zodat je je vertrouwen niet verliest, zoals mama altijd zei. De kleine foto bovenaan is van 21 mei 2005, dat is dus 12 jaar terug! Toen ik slechts 13 jaar was! De prachtige foto hieronder is van 28 augustus 2006. Wat hou ik van die foto!

IMG_7691

Ik was gek op Floortje! Maar kleine meisjes worden groot, en toen mocht ik op een groot paard rijden. M’n eerste paard was Quattro. Echt een mooie vos met een prachtige witte bles. Maar hij was vaak lui en ik wou wat meer actie. Dus kwam Vyo er, en hij is er nu nog steeds – al rij ik niet meer. We hebben 6 pretty horses lopen, die al verschenen in meerdere van m’n video’s, waaronder Lente op de boerderij en Tochtje met de koets. Over paardrijden, met m’n Vyo, schreef ik eerder ook al een bericht, met foto’s uit augustus 2008. M’n allermooiste foto met Vyo zie je hieronder, die werd genomen op 28 juni 2009.

DSC01819

Om m’n bericht af te sluiten, geef ik nog een foto mee van Yara op Biscuit. Alsook een foto van Stefanie op Théa, met Tisha, die ook op paardrijles was. Een leuke beestenboel hier!

2 gedachtes over “Pony en paard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s