Throwback thursday

Animals are my life

Wow, terug een mijlpaal bereikt: meer dan 250 berichten op m’n blog! Ik doe het nog steeds graag: mijn passie delen met de wereld. Dat doe ik met tekst en uitleg maar vooral ook met beeldmateriaal. Twee weken terug plaatste ik m’n 32e video op m’n YouTube kanaal, en dan ook hier op m’n blog. Foto’s deel ik nog meer, want er zijn zo veel prachtige momenten die ik voor altijd wil vastleggen. Zoals eerder deze week nog van het rode kalfje Roza en Milo de hond. M’n computer en blog staan echt wel vol met foto’s. Maar in m’n handen heb ik ze eigenlijk nooit, wat wel jammer is. Daarom maakte ik er enkele weken terug toch eens werk van en liet ik m’n beste dierenfoto’s in een album afdrukken, met de perfecte titel: Animals are my life.

IMG_5479

Ik hou zo ontzettend veel van dieren! Ik zie hen zo graag, ook op foto. Ik liet in het album één foto per pagina afdrukken, want groot komen ze het best tot hun recht. Veel van de foto’s verschenen al op m’n blog, zoals in Beste dierenfoto’s van de afgelopen vier jaar op 3 maart 2016. Hieronder toon ik twee pagina’s van runderen in de weide: één in de lente en één in de herfst. Momenteel ziet het er terug zo prachtig uit want de bladeren kleuren in verschillende kleurtjes en dwarrelen al goed naar beneden.

IMG_5484

Om af te sluiten, geef ik jullie nog de mogelijkheid terug te gaan naar m’n eerste blogbericht, dat verscheen op 15 januari 2015: I am a country girl.

3 gedachtes over “Animals are my life

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s