Throwback thursday

Opendeurdag melkveestal

FlyerVandaag neem ik jullie een jaar terug mee in de tijd, meerbepaald naar zaterdag 28 juni 2014. Velen van jullie zullen kunnen meepraten over deze herinnering: het was de opendeurdag van onze melkveestal. Hiernaast zien jullie nog eens de officiële flyer. De mestrobot, opdrijfketting en krachtvoerautomaten waren maar een paar van de bezienswaardigheden in onze stal. Momenteel ben ik elke dinsdag een onderdeel van onze melkveestal aan het bespreken, de inleiding hierover kunnen jullie hier lezen.

Een paar weken voor de opendeurdag van vorig jaar plaatste ik op Facebook een vergelijking van de nieuwe met de oude melkveestal. Deze fotocollage wil ik jullie zeker tonen.

Oude versus nieuwe stal

Op de opendeurdag ontvingen we zo’n 2000 bezoekers! Het was dus een groot succes! Er was veel interesse, van zowel boeren als “gewone” streekgenoten. Een paar sfeerbeelden…

Voor degenen die niet konden komen op de opendeurdag, voor degenen die onze boerderij nog eens willen zien, voor degenen die ik met m’n blog benieuwd heb gemaakt… Of met andere woorden voor iedereen heb ik nieuws… Ik kan jullie meedelen dat we op zondag 20 september 2015 te bezoeken zijn tijdens de Dag van de landbouw. Binnenkort krijgen jullie hieromtrent meer info maar noteer alvast de datum! De landbouw moet op de kaart blijven gezet worden en daar werken wij graag aan mee!

11 gedachtes over “Opendeurdag melkveestal

  1. Wat mooi om te zien dat er zoveel mensen zijn afgekomen op jouw opendeurdag. Het resultaat mag er ook zeker wezen. De nieuwe stal ziet er fris en licht uit. Ook de ruimte lijkt een stuk groter doordat het niet meer geblokkeerd wordt door de houten balken. Super!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s