Foto

Foto’s door Erik en Felix

In februari en maart 2022 kregen we twee studenten fotografie op bezoek op de boerderij. Erik en Felix contacteerden me elk afzonderlijk. Ze studeerden beiden fotografie, maar niet via dezelfde opleiding. Ik stel onze boerderij daar graag voor open. Ik hou ook van foto’s nemen en ik vind koeien ook prachtige fotomodellen. Maar voor buitenstaanders is het in de winter niet makkelijk om dieren te fotograferen. Koeien zijn dan niet terug te vinden op de weide. Ook van het voederen namen ze foto’s. Ik deel graag enkele van hun kiekjes. Ikzelf nam onderstaande foto van Felix in actie. Verder ontdek je dus welk prachtplaatje hij hier maakte.

Eerst enkele foto’s door Erik Bogaerts. Meer van hem kan je terugvinden op www.erikbogaerts.com

Felix Claeys nam volgende foto’s. Hij maakte de koeien nieuwsgierig en kon zo heel fijne plaatjes maken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s