Flashback friday

Vorig jaar had ik nog lang haar

Vorig jaar, eind oktober 2019, kwam fotograaf Marcel Van Coile foto’s van me nemen. Deze verschenen bij een artikel in #WeLoveLivestock, het magazine door Brussels Livestock Show dat werd verkocht op Agribex. Toen konden we nog naar beurzen en evenementen gaan, dit jaar ziet ons leven er sinds maart helemaal anders uit door COVID-19. Ikzelf zie er sinds dit jaar ook anders uit. Na enkele jaren met lang haar, koos ik in 2020 voor een haarsnit tot op m’n schouders.

Ik liet m’n haren eigenlijk al een tijd groeien om ze te kunnen doneren aan Think Pink, die er pruiken van maakt voor vrouwen met borstkanker. M’n paardenstaart was intussen toch al redelijk lang.

Maar m’n haren zien ook redelijk af. Ik werk in weer en wind, waardoor m’n haar wel nogal wat moet doorstaan. Het breekt hier en daar wel eens af, ik blijf af en toe wel eens ergens in hangen en de ruwe tong van een koe gaat er ook wel eens door. 😀 In een vlecht kon ik het wel iets beter beschermen.

Maar toch… M’n kapper zei dat m’n haar niet goed genoeg zou zijn voor een pruik, omdat ze echt paardenstaarten zoeken die gezond zijn. M’n haren bleven dus achter bij de kapper, ikzelf kwam er met een frisse coupe buiten. Hieronder een foto van mij met Becky, en een met Toby en Tisha. Blij met m’n nieuwe look in 2020!

Een gedachte over “Vorig jaar had ik nog lang haar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s