Het boerenleven

Imapro Wear

Indrani, Thibault, Joren en Maxim, vier studenten aan VIVES Roeselare, pakken uit met een geweldig initiatief! Voor hun Small Business Project hebben zij Imapro Wear opgericht, een “kledinglijn” bestaande uit twee bepaalde T-shirts. Het zijn echter niet zomaar T-shirts… Het zijn 100 % biologische T-shirts die het imago van de landbouw willen opkrikken. Hoe precies? Dat lees je verder in dit bericht, of gewoonweg door meteen te surfen naar hun website: https://www.imaprowear.be/

Imapro

Hun naam IMAPRO staat voor “I’m a pro(fessional)” want elke landbouwer is een krak in zijn vak. IMAPRO is eveneens een samentrekking van de woorden imago en product. Door hun T-shirts met enkel deze naam en hun logo (simpel) of die met nog meerdere landbouwicoontjes (uitgebreid) willen ze mensen nieuwsgierig maken naar de landbouw en naar hun website.

Online staat namelijk over enkele actuele en gevoelige landbouwthema’s hoe de vork nu werkelijk in de steel zit. Dierenwelzijn, open ruimte, schaalvergroting, economie, milieu en groene energie komen er één voor één klaar en duidelijk aan bod. Absoluut het lezen waard!

Meer info over de T-shirts en de webshop, zijn terug te vinden bij het tabblad WEBSHOP. Allen daarheen door hier te klikken!

Webshop imapro

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s