Throwback thursday

Onze boerderij vanuit de lucht

Op zondag 4 november werd een prachtige luchtfoto gemaakt van onze boerderij. De kleuren van de herfst in de stralende zon zorgen sowieso altijd voor prachtige plaatjes –  jullie herinneren zicht vast nog de foto’s van een kalf tussen de bladeren. Eerder plaatste ik luchtfoto’s van onze boerderij in 2016 bij Over m’n boerderij. Die werden genomen tijdens de ballonvaart van La Doesse Schuuse. In de herfst heb ik al enkele keren een throwback naar onze boerderij gedaan: bekijk de foto’s via Onze boerderij op een herfstdag en Onze boerderij in de tijd van oma.

DCIM/101MEDIA/DJI_0201.JPG

Willen jullie graag nog eens zien hoe de melkveestal er vanbinnen uit ziet? Klik dan door naar Melkveestal – Inleiding, een bericht uit 2015. Hier kan je dan weer verder klikken naar bepaalde onderdelen van onze stal. Het enige verschil met nu is dat de stal al iets stoffiger is dan toen. Maar er wonen dan ook zo’n 140 koeien in!

Willen jullie zien hoe de boerderij er vroeger vanuit de lucht uit zag, voor de bouw van de nieuwe melkvee- en jongveestal? Kijk op 10 Year Challenge!

Een gedachte over “Onze boerderij vanuit de lucht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s