Throwback thursday

Onze boerderij op een herfstdag

Onlangs botste ik op een foto van de achterzijde van ons huis, met een groot deel van onze boerderij links op de foto en de kerk van Schorisse aan de rechterkant. Ik moest even checken van wanneer de foto juist was: 21 november 2007. Op deze regenachtige herfstdag vond ik deze foto ideaal voor een Throwback Thursday. Wat is het hier op acht jaar tijd nogal veranderd! We zijn geëvolueerd en gemoderniseerd maar toch blijft het allemaal bij elkaar passen. Ik heb dan vandaag ook een foto genomen, om het jullie echt te kunnen tonen. Ik had alvast geen laarzen meer nodig om op diezelfde plaats als toen een foto te nemen. Kijk naar onze boerderij toen en nu…

IMG_3341IMG_2042

Wil je weten wat er allemaal veranderde gedurende de jaren? Lees het bij “Over m’n boerderij” of door hier te klikken. Daarbij staan meerdere foto’s en links naar andere blogberichten.

UPDATE: Op 27 oktober 2016 postte ik ook een beeld van hoe de boerderij er vroeger uit zag ten opzichte van nu. Vroeger is hier wel 38 jaar geleden, in de tijd van oma!

UPDATE: Twee luchtfoto’s tonen de verandering ook heel duidelijk in 10 Year Challenge, gepost op 17 januari 2019.

5 gedachtes over “Onze boerderij op een herfstdag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s