Het boerenleven, Video

Voederbieten van veld naar koe

Vorige week zijn onze voederbieten uitgereden, nadat we er al 1,5 maand elke dag met de hand gingen uit doen. Het uitrijden en naar huis brengen van de bieten gebeurde door loonwerken Verhellen & Cie. Het is de eerste keer dat we voederbieten voederen aan de koeien. Het resultaat is er: de koeien zijn er gek op! Ze komen veel liever naar de voedergang en eten ook meer. Het volledige verloop van veld naar koe toon ik in dit filmpje. UPDATE De goede effecten van voederbieten heb ik begin december 2016 in een blogbericht gezet.

15 gedachtes over “Voederbieten van veld naar koe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s