Foto

Omloop Het Nieuwsblad 2016

Het Belgische wielerseizoen is van start gegaan met de Omloop Het Nieuwsblad. Vanaf nu volgen er de komende weken nog enkele mooie wedstrijden in onze Vlaamse Ardennen. Deze wielerwedstrijden volgen we fanatiek met heel wat familie en vrienden. IMG_4803Het zijn telkens fantastische momenten om daar live langs de baan de renners aan te moedigen. Het is moeilijk de sfeer juist te beschrijven maar ik heb foto’s en deze zeggen zo veel meer dan woorden. Vandaar krijgen jullie een fotoverslag. Voor het derde jaar op rij gingen Stefanie en ik eerst naar de start kijken in Gent. In de namiddag met alle zussen en nichten naar de Eikenberg op onze vaste stek. Daar supporteren we samen met nog vrienden voor de renners. We hebben ons geamuseerd en kregen bovenal een mooi spektakel te zien!

Vorig jaar werd er tijdens deze wedstrijd trouwens actie gevoerd door de boeren uit de streek. Wij waren er bij op de Donderij, maar ook op de Leberg stonden heel wat landbouwers. Door verschillende maatregelen is het enorm moeilijk om te boeren en dat zou zo niet mogen zijn. Er zijn al verbeteringen maar er zijn nog heel veel vlakken waarop het beter kan. Om foto’s te zien en er meer over te weten, kunnen jullie nog altijd terecht op m’n eerdere berichten: https://deavonturenvaneenboerenmeid.wordpress.com/2015/02/28/foto-van-februari-2015/  https://deavonturenvaneenboerenmeid.wordpress.com/2015/03/10/het-verhaal-achter-de-zwarte-vlaggen-deel-1-programmatische-aanpak-stikstof-pas/ https://deavonturenvaneenboerenmeid.wordpress.com/2015/10/31/het-verhaal-achter-de-zwarte-vlaggen-deel-2-erosiemaatregelen/

7 gedachtes over “Omloop Het Nieuwsblad 2016

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s