Foto

Foto van september 2015

In september heb ik wel heel wat foto’s genomen – van de boerenbetoging in Brussel, van La Doesse Schuuse en van de Dag van de Landbouw, onderwerpen waarover ik allemaal heb geschreven deze maand – maar veel echt mooie foto’s die ik vandaag kan posten, zitten er eigenlijk niet bij. Na een paar keer goed kijken in al m’n mappen, vond ik er toch wel één de moeite: een foto van m’n nichtjes Tessa en Yara met de hondjes. Onverwacht dus zo oprecht en schattig!

IMG_9979

Een gedachte over “Foto van september 2015

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s