Throwback thursday

I am a country girl

Het idee van een blog speelde al lang in m’n hoofd maar ik had nooit een echt concreet, uitgewerkt idee. Op een of andere manier hadden Matthias en ik het onlangs over bloggen. We zaten gewoon wat te brainstormen, gedachten te delen, vanalles door elkaar maar zo kwam dus het idee van een blog heel snel tot leven. Matthias zei dat ik een boeiend leven had: een meisje uit een klein dorp op een grote boerderij, een echte country girl! Ik zou veel interessants te delen hebben. Zijn euforie rond een blog deed me er meer en meer zin in krijgen. Toen ik die dag ’s avonds dan aan het melken was, dwaalden m’n gedachten af… Naar een foto van me waar ik er een echte country girl uit zie!

Het werd even zoeken naar de foto… Ik wist dat de koe die met me op de foto stond, geboren was rond 2004 en ze zou tussen de 2 en de 3 jaar oud moeten zijn geweest toen de foto genomen was. Het was in de zomer dus ik zocht tussen de foto’s van juli en augustus 2006… Bingo! 18 augustus 2006! Voor de eerste Throwback Thursday gaan we dus zo’n 8,5 jaar terug in de tijd, toen was ik bijna 15 jaar oud. Mooie herinnering aan een heel lief koetje, genaamd Joy. Geluk. Geen beter woord en gevoel om m’n eerste blogbericht met af te sluiten. Geluk!

IMG_7549

UPDATE: Andere leuke foto’s van vroeger vind je in Once a country girl en Always a country girl. Ook benieuwd naar hoe ik er een 10-tal jaar later uit zie? Check het bericht 10 Year Challenge.

10 gedachtes over “I am a country girl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s