Throwback thursday

Always a country girl

Om m’n allereerste blogbericht, I am a country girl, nog eens te herinneren, plaats ik vandaag ook een country Throwback Thursday bericht. Vorig jaar deed ik dat ook, met Once a country girl. De titel van vandaag doe ik daarop volgen. Eigenlijk zocht ik naar een jongere foto van mij als een echt boerinneke. Maar die heb ik niet meteen gevonden. In m’n tweede blogweek postte ik wel een hele oude foto, uit de zomer van 1999. Het is een super schattige foto waarop te zien is hoe ik samen met m’n zusjes een kalfje aan het verhuizen ben. Misschien vind ik binnenkort die foto wel terug waar ik naar zocht – we zullen zien – maar vandaag toon ik er een uit 2007, toen ik nog zestien moest worden.

In die periode stond ik wel mager, te mager vind ik nu. Zestien ja, dat is een leeftijd waarop meisjes vaak met voeding experimenteren, en daar was ook ik bij. Tegenwoordig mag ik me gelukkig prijzen: ik mag eten wat ik wil! Door m’n actieve levensstijl blijft er niet veel plakken, of voorlopig toch niet.

IMG_0450

De foto werd genomen op 5 mei 2007. Het was al prachtig en droog weer: te zien aan de koetjes die op de weide lopen. Als we niet naar school moesten, brachten wij ook als pubers – nog meer als kind – veel tijd buiten door. Wij namen dan het kleine fototoestelleke mee en poseerden graag eens voor de foto, toen waarschijnlijk nog voor op Netlog – waar is de tijd! Nu neem ik zelf vooral de foto’s, al hou ik ook eens van een selfie met m’n favoriete koe. Allemaal mooie herinneringen om te vereeuwigen!

Een gedachte over “Always a country girl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s