Throwback thursday

Once a country girl…

Mijn blog bestaat twee jaar (en enkele dagen intussen). Ik heb nog steeds evenveel plezier met bloggen als in het begin, hopelijk lezen jullie het ook nog even graag! Het was op 15 januari 2015 dat ik m’n eerste blogbericht I am a country girl postte. Ik vertelde hoe ik op het idee van een blog gekomen ben, maar vooral toonde ik met een foto wie ik ben… Een country girl, een boerenmeid. Al van kleins af aan, want in m’n tweede blogweek toonde ik een foto van m’n zusjes en ik die een kalfje aan het verhuizen waren. Once a country girl, always a country girl! Vandaar vandaag ook een foto die me toont op m’n best. Dit keer een uit mei 2010.

De koe in beeld is Michala, toen een favorietje van me. Ze moest altijd verhuisd worden van de strobox naar de melkstal en terug. Want op roosters gleed ze met haar achterpoten open. Ze werd een echt dolleke. Momenteel heb ik ook wel een aantal favorietjes bij de koeien, al zie ik ze allemaal graag hoor! Maar m’n allerliefste van het moment is denk ik toch wel Becky. Je kan een foto van me met haar zien in een post uit afgelopen november. Ik toonde trouwens al eerder een foto van haar, in Oormerk, halsband en pootband. Dat is trouwens een van m’n meest bekeken berichten.

dsc09175

3 gedachtes over “Once a country girl…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s