Flashback friday

Ochtendballonvaart in eigen streek

Vorig weekend kon ik weer een puntje van m’n bucket list schrappen: een ballonvaart in eigen streek. Ik zette al dronebeelden online maar vertel jullie graag nog wat meer, met enkele prachtige foto’s. Al heel lang wou ik eens een ballonvaart doen. Vorig jaar toonde ik in Pakken gras, hooi en stro nog dat er een luchtballon landde op een veld van ons, waarbij ik vertelde dat ik zo’n avontuur ook zelf nog eens wou beleven. Ik deed wel eens mee aan een wedstrijd om een ballonvaart te winnen. Maar aangezien het er op die manier niet van kwam, maakte ik m’n droom zelf waar. Ik contacteerde Skyview Balloons en na enkele keren over en weer mailen en bellen, stegen we uiteindelijk vorige week zaterdagochtend 15 augustus 2020 op.

We stegen op vanaf onze weide hier achter de boerderij, in het hartje van Schorisse. Dat wou ik heel graag, omdat ik zo onze boerderij vanuit de lucht kon bewonderen. De wind zat perfect die zaterdagmorgen, een kalme zuidwestenwind. We gingen heel traag recht omhoog, en werden dan meegenomen door de wind. Voor een prachtige reis over Schorisse, Horebeke en Zwalm. De échte mooie Vlaamse Ardennen. Geniet zelf mee met enkele foto’s… Dat we vlogen bij zonsopgang maakte het bovendien helemaal feeëriek en idyllisch.

Bedankt aan Skyview Balloons voor dit fantastische avontuur! Deze ballonvaarders uit Zwevegem zorgden dat wij een veilige en onvergetelijke ballonvaart beleefden. Ze volgden het weer heel goed op en wilden alleen vliegen wanneer wij er een uitstekende ervaring aan zouden overhouden. Ze communiceerden correct en duidelijk met ons, zodat we geen schrik hadden en goed op de hoogte waren. We amuseerden ons allemaal ten top en hebben alleen maar lovende woorden! Dikke pluim voor zoveel professionaliteit en passie!

Acht jaar geleden beleefde ik ook al een geweldige 15 augustus, toen kon ik met m’n zussen een wedstrijd van de Rode Duivels zien in het Koning Boudewijnstadion. Ik schreef er eerder over in Wij houden van de Rode Duivels.

2 gedachtes over “Ochtendballonvaart in eigen streek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s