Het boerenleven

Na enkele buien toch weer wat vers gras

In Om bij weg te dromen toonde ik al enkele foto’s van dreigende wolken. Ook in dit bericht heb ik zo’n beauty voor jullie. Door die dreigende wolken en de daarbij horende buien konden we wel terug wat vers gras beginnen voederen. Het voordeel is nu vooral dat we geen pakken meer moeten maken maar al ons gras vers aan de koeien kunnen geven. Bepaalde weides worden deze tijd van het jaar ook niet meer gemaaid omdat het jongvee er nu op zit. Hun weides zijn bijna kort gegrazen. Het zal nu snel herfst zijn, al kan een nazomer nog altijd. Verder in dit bericht enkele foto’s.

Het gras wordt weer gemaaid, maar ook de maïsoogst komt dichterbij. Hierboven links zie je een partij van onze maïs. In het midden van de foto zie je het dak van onze melkveestal piepen.

Hierboven zien we Tinky, gulzige Becky en Fannie. Op de foto daarboven zien we Goldie. Enkele van deze foto’s verschenen reeds op de Facebookpagina van De avonturen van een boerenmeid. Volg die zeker om snel op de hoogte te zijn van het reilen en zeilen op onze boerderij! Ik deel er naast foto’s ook veel korte filmpjes vanop ons melkveebedrijf.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s