Video

Dronebeelden ochtendballonvaart Skyview Balloons te Schorisse

Op zaterdagochtend 15 augustus 2020 werd een droom werkelijkheid: een ballonvaart boven eigen streek! Het zat al lang in m’n hoofd “Een ballonvaart wil ik nog eens doen in mijn leven.” en onder het motto “Dreams remain dreams unless you make them real when you wake up.” maakte ik hem waar! Skyview Balloons uit Zwevegem bezorgde ons een onvergetelijk avontuur! In dit bericht kunnen jullie video’s bekijken met dronebeelden. De eerste is de lange versie van bijna 12 minuten, verder in dit bericht is een korte versie van 3,5 minuten te vinden. Het was geweldig!

Het is pas op het laatste moment dat ik Jayson Dhaeyer vroeg of hij met z’n drone wou en kon komen filmen. Ik wou graag dit avontuur voor altijd op beeld vastgelegd zien. Uiteraard ook omdat onze boerderij in de achtergrond te zien zou zijn! Wat een prachtige beelden! Bedankt, Jayson! Bovenal hartelijk bedankt, Skyview Balloons!

UPDATE Enkele foto’s van dit avontuur zijn intussen hier terug te vinden.

6 gedachtes over “Dronebeelden ochtendballonvaart Skyview Balloons te Schorisse

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s