Op stap

Wandeling van Schorisse naar Kerselare

Vroeger gingen we altijd eens in de meimaand met het gezin naar een zondagsmis in de Onze-Lieve-Vrouw van Kerselarekapel. Ook met de lagere school brachten we te voet een bezoek aan het bedevaartsoord. Vorig jaar trokken we na jaren nog eens terug naar een zondagsviering. Dit jaar geen eucharistievieringen maar we maakten toch eens een mooie wandeling naar Kerselare. Kerselare is een gehucht in Edelare, een deelgemeente van Oudenaarde. Het werden uiteindelijk 11 mooie kilometers! Met een stop om in Keezer een kaars te doen branden. Verder de route en enkele foto’s.

Dit bovenstaande prachtige huisje is zeker de moeite waard om eens gezien te hebben! Ga er op de route naar op zoek en laat je betoveren!

4 gedachtes over “Wandeling van Schorisse naar Kerselare

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s