Foto, Video

Beestjes uit hun kot

Op 4 april mochten de eerste beestjes uit hun kot, de weide in! We begonnen met de droogstaande koeien, die op de weide aan ons hof mogen lopen. Daar kunnen we ze goed in het oog houden en worden ze bijgevoederd. Ze hadden deze week meteen prachtig weer! Daarom kon ik ook prachtige plaatjes maken. Zo heb ik een idyllische foto van koe Belly met onze boerderij op de achtergrond! Ik heb ook enkele fijne filmpjes…

IMG_20200408_173537

Bovenstaande foto is trouwens gewoon met m’n Huawei smartphone gemaakt! Zotte kwaliteit vind ik! Ik maakte ook een kort filmpje van koe Belly waarbij je haar hoort grazen. Ik deelde het op Facebook, zoals jullie hieronder kunnen zien.

 

Hier komen nu meer foto’s, waarvan de laatste twee ook met m’n smartphone werden genomen. De eerste met m’n Canon EOS 2000D. 😉 Reageer gerust met wat jullie ervan denken!

IMG_0927IMG_0938IMG_0939IMG_0977IMG_1034IMG_1051IMG_1073IMG_1079IMG_20200408_101746IMG_20200408_101814

Op TikTok deelde ik ook een filmpje van een grazende Belly, alsook de eerste koetjes die buiten liepen. Hun zotste momenten waren wel al achter de rug. Als muziekje koos ik voor het zomerse Loca van Alvaro Soler. Vorig jaar gebruikte ik die song in Gras inkuilen met opraapwagen, een geweldige video mét dronebeelden! Wie weet meer daarvan dit jaar!

@dekoeienboerderij

De eerste koetjes lopen in de weide! #lente #uithunkot

♬ Loca – Alvaro Soler

UPDATE Ook volgend filmpje vanop TikTok wou ik jullie niet onthouden! Go with the flow… and see where this will take us! Prachtige song, die River of Life van Stan Van Samang.

3 gedachtes over “Beestjes uit hun kot

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s